thinclient

وبلاگی در حوزه تین کلاینت

thinclient

وبلاگی در حوزه تین کلاینت

مشخصات زیروکلاینت nopc در یک نگاه!

زیروکلاینت nopc اغلب در یک محیط زیرساختی برای مجازی سازی دسکتاپ (VDI) استفاده می‌شود. با استفاده از زیروکلاینت nopc، سرور که میزبان سیستم عامل (OS) و برنامه‌های نرم افزاری است، به صورت بی‌سیم یا با کابل قابل دسترسی است.

زیروکلاینت nopc چگونه کار می‌کند؟

زیروکلاینت‌ها دستگاهی برای تغییر مسیر ورودی/خروجی (I/O) هستند. زیرو کلاینت nopc تمام ورودی‌های کاربر مانند:کلیک‌های ماوس، فشار دادن کلید، و غیره را به سرور ارسال می‌کند. و آن داده‌ها را برای نمایش در مانیتور بازمی‌گرداند.

نام زیروکلاینت یا مشتری صفر از آن گرفته شده است. چرا که تقریبا تمام پردازش‌ها در سمت سرور انجام می‌شود و هیچ پردازشی سمت مشتری انجام نمی‌شود.

زیرو کلاینت nopc از سیستم عامل استفاده نمی‌کند. دارای یک پردازنده داخلی است که برای استفاده از پروتکل انحصاری و برقراری ارتباط با سرور طراحی شده است.

می‌توان آن را برای پشتیبانی از پروتکل‌های مختلف مانند Microsoft RDP یا Citrix HDX تغییر داد، اما معمولا در یک زمان فقط می‌توان آن را برای یک پروتکل بهینه کرد.

هیچ داده‌ای در زیرو کلاینت nopc ذخیره نمی‌شود، زیرا هیچ حافظه محلی وجود ندارد. بنابراین همه برنامه‌ها بر روی یک سرور و در یک مرکز داده، از راه دور تهیه و مدیریت می‌شوند.

مشخصات سخت افزاری زیروکلاینت nopc

اغلب از نظر فیزیکی کوچک هستند. درواقع بیش از یک فوت قد، حدود دو اینچ عرض، و وزن تقریبا دو پوند ندارند.

این دستگاه ها معمولا: شامل یک پردازنده با سیستم عامل اصلی نصب شده روی آن، و ترکیبی از پورت ها از جمله HDMI، DVI، DisplayPort، USB و Ethernet هستند.

یک پورت برای منبع تغذیه نیز وجود دارد. برخی از Zero Client ها از چندین مانیتور پشتیبانی می‌کنند.

زیروکلاینت با تین کلاینت چه تفاوتی دارد؟

دستگاه‌های زیرو هیچ سیستم عاملی ندارند، در حالی که یک تین کلاینت دارای سیستم عامل است.

زیروکلاینت‌ها فقط برای یک نوع اتصال از یک واسطه اتصال – برای مثال مایکروسافت، VMware و Citrix – و پروتکل اتصال خاص آن کارگزار بهینه شده‌اند. دستگاه‌های تین کلاینت برای چندین نوع اتصال بهینه شده‌اند.

اساسا، Zero Client هیچ محاسباتی سمت کلاینت انجام نمی‌دهد و thin Client حداقل محاسبات را انجام می‌دهد. این موضوع باعث می‌شود که زیروکلاینت بیش از تین کلاینت به اتصال شبکه وابسته باشد.

مزایای زیروکلاینت nopc

مصرف برق بسیار کم

بسیار ارزان تر از رایانه های شخصی یا تین کلاینت ها

عدم وجود نرم افزار در مشتری به این معنی است که هیچ آسیب پذیری در برابر بدافزار وجود ندارد.

مدیریت آسان

تجربه کاربری بهبود یافته ناشی از افزایش کارایی سخت افزار.

البته یکی از معایب زیروکلاینت‌ها این است که آن‌ها اغلب توانایی محدودی در زمینه گرافیک دارند.

ویژگی های زیروکلاینت nopc

دارای فرکانس 1.2 و 1.8 بسته به مدل زیروکلاینت.

دارای پروتکل ارتباطی RFX و RDP بسته به مدل.

دارا بودن پردازنده ARM Cortex A9.

زیروکلاینت و VDI

Zero Clientها به دلیل مزایای منحصر به فردشان اغلب در تنظیمات VDI استفاده می‌شوند. Zero Clientها همچنین بوت‌آپ نسبتا سریعی دارند و به تعمیر و نگهداری بسیار کمی نیاز دارند که در صورت لزوم معمولا شامل به‌روزرسانی‌های ساده سیستم‌افزار است. علاوه بر این، زیرو کلاینت nopc را می‌توان از راه دور توسط مدیران فناوری اطلاعات پیکربندی کرد. زیرا آن‌ها در یک زیرساخت محاسباتی متمرکز مدیریت می‌شوند. و نیازی به نزدیکی فیزیکی کارمند فناوری اطلاعات با دستگاه ندارند. کاربران میتوانند دسکتاپ مجازی خود را در هر نقطه پایانی با تنظیمات شخصی بارگذاری کنند. این برای مواقعی مناسب است که نقطه پایانی با مشکل تعمیر و نگهداری مواجه می‌شود. در این صورت، کاربر می‌تواند از دستگاه دیگری برای دسترسی به دسک‌تاپ خود استفاده کند و تجربه دسک‌تاپ یکسانی داشته باشد.

نتیجه‌گیری

زیروکلاینت nopc مقرون به صرفه ترین زیروکلاینت موجود با طول عمر طولانی‌ است. کاهش شدید هزینه‌های تامین دسکتاپ و هزینه‌های مدیریت و نگهداری مداوم به طور قابل توجهی کمتر از رایانه‌های شخصی رومیزی است. برای کسب اطلاعات بیشتر با مجموعه دانش بنیان رها تماس بگیرید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد