thinclient

وبلاگی در حوزه تین کلاینت

thinclient

وبلاگی در حوزه تین کلاینت

دستگاه فیوژن چیست؟

اگر می‌خواهید بدانید دستگاه فیوژن چیست تا پایان مقاله با ما همراه باشید. ما در این مطلب درباره روش اتصال به‌وسیله فیبر اسپلایسر صحبت خواهیم کرد. اگر تا به حال نیاز به نصب کابل‌های فیبر نوری داشته‌اید، ممکن است نیاز داشته باشید که دو خط را به هم متصل کنید. در اصل، زمانی نیاز به اتصال فیبر است که شما دو کابل را به هم وصل می‌کنید تا آن‌ها را به یکی تبدیل کنید.
اتصال کابل (یا اتصال بخش جدید) اغلب بسیار کم هزینه‌تر و وقت گیرتر از اجرای یک کابل کاملا جدید است. از آنجایی که کابل‌های فیبر نوری پیچیده هستند، اکثر مردم از فیبر اسپلایسر برای این فرآیند استفاده می‌کنند. افرادی که به طور منظم با این کابل‌ها سر و کار دارند، بدون شک در نهایت به یک فیبر اسپلایسر نیاز خواهند داشت.
فیبر اسپلایسر و دستگاه فیوژن چیست؟
قبل از پرداختن به این که فیبر اسپلایسر چیست، ابتدا باید روش‌های اتصال کابل‌های فیبر را درک کنید.
روش اول از طریق اتصال مکانیکی است. این روش مسلما ساده‌ترین شیوه است. زیرا به ماشین‌آلات کمی نیاز دارد. همانطور که ممکن است حدس زده باشید، اتصال مکانیکی دستی است. دو یا چند فیبر نوری را با نگه داشتن آنها در کنار هم، به‌هم پیوند می‌زنند. پس از نصب، روکشی وجود دارد که اتصال را برای محکم می‌کند.
روش دوم اتصال با دستگاه فیوژن است. این دستگاه دو انتهای فیبر را به درستی تراز می‌کند. پس از آن، انتهای شیشه را با استفاده از قوس الکتریکی یا گرما روی هم ذوب می‌کند. بنابراین، یک فیبر اسپلایسر (یا می‌توان گفت فیوژن اسپلایسر) وسیله‌ای است برای فیوژن کردن دو کابل فیبر نوری با هم!
چرا دستگاه فیوژن اسپلایسر بهترین گزینه برای اتصال فیبر است؟
همانطور که ممکن است تصور کنید، اتصال مکانیکی هزینه کمتری دارد. برای کار کردن به تجهیزات خاصی نیاز ندارد. تنها چیزی که نیاز دارید کابل و چیزی برای نگه داشتن آن‌ها در کنار همدیگر است. مشکل این است که اتصال مکانیکی به اندازه اتصال با دستگاه فیوژن قوی نیست. معمولا در این روش از دست دادن درج و از دست دادن اتصال وجود دارد. نکته دیگر اینکه، اگر در هر کابلی چندین اتصال داشته باشید، ممکن است باعث کاهش توانایی کابل شود.
علاوه بر این، اتصال مکانیکی آنطور که می‌خواهید «ایمن» نیست. برای نگه داشتن این کابل‌ها به یکی از انواع دستگاه فیوژن نیاز است. اگر اتفاقی برای آن دستگاه بیفتد، اتصال نیز می‌تواند از بین برود. به عنوان مثال، فرض کنید یک زلزله به خط اصلی آسیب برساند. زلزله بعدی، قطعا اتصال را از بین خواهد برد.
اتصال فیوژن (که به یک اسپلایسر فیوژن نیاز دارد) کابل‌ها را فیوز می‌کند تا دوباره به عنوان یک خط عمل کنند. از آنجایی که این دستگاه اساسا کابل‌ها را به هم جوش می‌دهد، دائمی خواهد بود. اینگونه دوباره مانند یک کابل کاملا نو خواهد بود، نه یک کابل متصل و مونتاژ.
علاوه بر این، با استفاده از اتصال فیوژن می‌توان چندین نوع کابل را مدیریت کرد. برای مثال، اگر می‌خواهید یک مرکز داده را به شش دفتر متصل کنید، می‌توانید یک کابل «48 فیبر» را به شش کابل «8 فیبر» فیوز کنید.
در فیبر اسپلایسر به دنبال چه ویژگی‌هایی باشیم؟
اگر به دنبال یک اسپلایسر فیبر هستید، سؤال این است که چه ویژگی‌هایی را باید در آن جستجو کنید؟
سه نکته مهم درباره هر اسپلایسر فیوژنی که خریداری می کنید، وجود دارد:
در اولین قدم، باید اتصال سریعی داشته باشد. هر چه بیشتر منتظر بمانید، زمان بیشتری را تلف می‌کنید که ممکن است متعلق به انجام کار دیگری باشد! اگر اسپلایسری که مد نظر گرفته‌اید، از لحاظ زمانی به طور قابل توجهی اختلاف عملکرد دارد، در مورد خرید آن تجدید نظر کنید!
همچنین باید اطمینان حاصل کنید که با تمام مارک‌های اصلی سازگار است. خرید اسپلایسری که تنها با انواع خاصی از کابل‌ها کار می‌کند، ایده خوبی نیست. حتی اگر اکنون با آن برندها یا انواع مختلفی از خطوط کار نمی‌کنید، به این معنی نیست که در آینده نیز به آن نیاز نخواهید داشت.
در نهایت، به دنبال یک اسپلایسر باشید که حداقل میانگین خسارت را داشته باشد. برای حالت کابل به کابل، 0.02 دسی بل یا کمتر خوب است. و برای اتصال یک خط به چندین خط، معمولا باید کمی سختگیرتر باشید و به دنبال متوسط ​​0.01 دسی بل یا کمتر باشید. برای تمام انواع دستگاه فیوژن 0.05 دسی بل یا کمتر مناسب است. با اطمینان از حداقل بودن ضرر، شانس بیشتری برای اتصال موفق خواهید داشت!
نتیجه‌گیری
در حالی که هر دو روش دستی و اتصال با دستگاه فیوژن کار می‌کنند، اگر می‌خواهید نتایج تضمین شده‌ای داشته باشید که احتمال ماندگاری بیشتری دارند، یک فیبر اسپلایسر تهیه کنید. علاوه بر این، انواع دستگاه فیوژن گزینه‌های بیشتری را در اختیار شما قرار می‌دهند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد