thinclient

وبلاگی در حوزه تین کلاینت

thinclient

وبلاگی در حوزه تین کلاینت

انواع پسوند دامنه سایت را بشناسید

هنگام راه اندازی یک وبسایت جدید، انتخاب نام دامنه می‌تواند یکی از سخت‌ترین تصمیمات باشد. نام دامنه در نوار آدرس همان شناسه وبسایت محسوب می‌شود. از آنجایی که نام دامنه چهره برند شماست، انواع مختلفی از آن‌ها وجود دارد که می‌توانید از بین آن‌ها یکی را انتخاب کنید. قبل از ثبت دامنه باید به بررسی انواع دامنه‌ها و نحوه عملکرد آن‌ها بپردازید تا بهتر بتوانید دامنه مناسب خود را انتخاب کنید. امیدواریم این مقاله به شما در انتخاب انواع پسوند دامنه سایت کمک کند.

دامنه چیست؟

نام دامنه فقط یک پایه است که نشان دهنده آدرس IP رایانه یا وبسایت است. هر دستگاهی که از اینترنت استفاده می‌کند یک IP خاص دارد که به عنوان یک شناسه متمایز عمل می‌کند و نمی‌تواند به طور همزمان توسط دستگاه دیگری استفاده شود. هر وبسایت یا برنامه وب در اینترنت باید بر روی سرور میزبانی شود، خواه یک سرور کوچک باشد یا یک سرور رک واقع در یک مکان مشخص. بنابراین، همه آن‌ها یک آدرس IP اختصاصی دارند. مانند هر خیابانی که به یک نام نیاز دارد و هر خانه که یک شماره پست اختصاصی دارد، تمام دستگاه‌های متصل به اینترنت به آدرس خاصی نیاز دارند تا ترافیک را منتقل کند.
دانشمندان سیستم آدرس پروتکل اینترنت را برای ساخت آدرس مجازی ایجاد کردند. این یک رشته ارقام منحصر به فرد 32 یا 128 بیتی به نام آدرس IP (یعنی آدرس پروتکل اینترنت) را به هر رایانه یا وبسایت اختصاص می‌دهد تا هرکدام با نام اختصاصی خود قابل شناسایی باشند. البته، به خاطر سپردن آدرس IP هر سایتی که اغلب از آن بازدید می‌کنید برای کاربران ماهر اینترنت هم غیرممکن است. به همین دلیل سیستم نام دامنه ابداع شد که به هر آدرس IP یک نام منحصر به فرد اختصاص می‌دهد.

دلایل وجود نام های دامنه

نام‌های دامنه میانبری برای به خاطر سپردن آدرس‌های IP سخت و پیچیده هستند. بدون دامین شما باید برای اتصال به وبسایت مورد نظر، آدرس IP کامل را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید. دامنه‌ها به عنوان یک واسطه عمل کرده و این فرآیند را فوق العاده ساده می‌کنند. این فرآیند با کمک سیستم نام دامنه تحت عنوان DNS انجام می‌شود و در آن نام دامنه به آدرس IP تبدیل می‌شود.
سرورهای DNS در سراسر جهان قرار دارند، اما به عنوان یک پایگاه داده واحد عمل می‌کنند. بنابراین برای درک بهتر این مفهوم، فرض کنید آدرس یک وبسایت را در نوار جستجوی گوگل کروم تایپ می‌کنید. هنگامی که اینتر را فشار دهید، کروم با سرور DNS ارتباط برقرار می‌کند تا آدرس IP مربوط به وبسایتی را که وارد کرده‌اید را پیدا کند. این فرآیند در عرض چند میکروثانیه اتفاق می افتد و جستجو در اینترنت را بسیار آسان می‌کند.

انواع پسوند دامنه سایت

وقتی به یک وبسایت فکر می‌کنید، معمولا پسوند “.com” در ذهن شما ظاهر می‌شود. اگرچه این پسوند بسیار است، اما انواع مختلفی از پسوندها در سرار جهان برای استفاده در دسترس هستند. در واقع، پنج پسوند وجود دارد که می‌توانید با نام دامنه مورد نظر خود استفاده کنید. برخی از آن‌ها تنها برای دسترسی به یک وبسایت خاص استفاده می‌شوند. انواع پسوند دامنه عبارتند از:

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد